packages-iconPrezentacja regiune

Abtenau

Abtenau

image

Drumeţii

Peisajul variat, cu munţi, câmpii alpine şi cascade, atrage pasionaţii de drumeţii, fiind locul ideal pentru familii cu copii. Pentru ei există peste 300 de trasee de drumeţii.

» więcej szczegółów

Vă recomandăm Traseul Florii Alpine (3 km, aprox. 1 oră de plimbare usoară) sau Traseul Eglsee (5 km, aprox. 2 ore) pentru a descoperii natura unică a regiunii. Puteţi alege şi să faceţi o drumeţie împreună cu un ghid local. În orice caz, nu trebuie să rataţi o gustare într-una din numeroasele cabane de munte.

image

Ciclism

Iubitorii ciclismului montan vor găsi 20 de trasee diferite cu o lungime totală de 720 km. Traseele au diferite grade de dificultate, existând şi trasee uşoare, pentru familii cu copii.

image

Outdoor

Dacă sunteţi suficient de curajoşi puteţi încerca unul din numeroasele sporturi acvatice oferite în regiunea Abtenau: canyoning, hydrospeed, kayak, canoe sau rafting.

» więcej szczegółów

Râul Lammer şi lacurile din împrejurimi oferă cadrul perfect pentru aceste sporturi. Oferta de outdoor include şi căţărări sau parapantism. Aventurierii vor găsi cu siguranţă ceea ce caută.

image

Excursii în provincia Salzburg

In imediata apropiere a regiunii Abtenau veţi găsi numeroase atracţii naturale şi culturale.

» więcej szczegółów

Excursiile pe care vi le recomandăm sunt:
• cheile Lammerklamm (15 km),
• lacul Gosausee, înconjurat de un peisaj impresionant (17 km),
• orasul Hallstatt, pe malul lacului Hallstätter See (30 km)
• Eisriesenwelt Werfen, cea mai mare peşteră glaciară din lume, sau cetatea Hohenwerfen, unde puteţi urmării reprezentaţia cu păsări de pradă (35 km),
• salina din Dürrnberg (38 km)
• oraşul lui Mozart, Salzburg (50 km).

image

Gala trăsurilor

Aflată la a 6-a ediție, gala trăsurilor din Abtenau, este un eveniment special și tradițional, simbolic pentru minunata regiune Abtenau.

» więcej szczegółów

În acest an, luna mai a găzduit pe străduțele și piața centrală din Abtenau, evenimentul care ne amintește de nostalgia de acum câteva decenii, care se păstrează și azi intactă la Abtenau! Participanții au sosit cu trăsuri de peste tot din Austria, Germania și Tirolul de Sud.Tradiționalul spectacol s-a întins pe un traseu de 12 km, a înconjurat localitatea, trecând pe la pitorescul Egelsee ajungând în final la Muzeul Satului.

Mulțumirile pentru organizare merg la familia Peter Galler, propietarii hotelului Ledererwirt din Abtenau. Alături de familia sa, acesta organizează deja a 6-a ediție a acestei gale.


Aici găsiți video-ul galei de anul acesta!

http://www.rts-salzburg.at/content/show/id/2845